اطلاعیه مهم آزمون سراسری سال ۹۸

اطلاعیه مهم

جهت پرداخت هزینه مصاحبه می توانید در بخش خدمت به جای( مصاحبه) عبارت (سایر) را انتخاب نمایید.

همچنین آندسته از معرفی شدگان که موفق به پرداخت اینترنتی هزینه نشدند امکان پرداخت به صورت حضوری با استفاده از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب فراهم می باشد

ویژه نامه خبری معرفی دانشگاه (کاری از دانشکده علوم انسانی)

@@@@@@@@

قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۸

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

به اطلاع معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۸ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی که مشخصات آنها در فایل پیوست می باشد ، می­رساند که مطابق جدول زمانبندی زیر جهت تحویل مدارک و انجام مراحل مصاحبه به ساختمان شماره ۲ دانشکده علوم انسانی مراجعه نمایند. شایان ذکر است به دلیل ضیق وقت، عدم مراجعه در زمان تعیین شده به منزله انصراف داوطلب بوده و امکان برگزاری مصاحبه خارج از زمان مذکور به هیچ عنوان مقدور نمی­باشد.

۱- اطلاعیه مصاحبه

۲- فرم اعلام آمادگی برای پذیرش و انجام مصاحبه اختصاصی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت

قابل توجه معرفی شدگان دو برابر ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۸
به اطلاع آن دسته از معرفی شدگان دو برابر ظرفیت آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که تا کنون موفق به شرکت در مصاحبه علمی- تخصصی و انجام معاینات پزشکی نشده‌اند می رساند. داوطلبان حداکثر تا ساعت ۱۴روز چهارشنبه مورخ ۱۳ شهریور فرصت دارند برای طی فرایند مذکور به این دانشگاه مراجعه نمایند. بدیهی است این مهلت قابل تمدید نخواهد بود.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید رجایی