سمینار آشنایی با ریزسیستم های قابل کاشت در بدن

سمینار آشنایی با ریزسیستم های قابل کاشت در بدن که توسط آقای دکتر مقامی ارائه شد، از جمله سمینارهای دوره ای دانشکده مهندسی برق و گروه الکترونیک بود که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار و در آن به ابعاد مهم طراحی ریزسیستم های قابل کاشت در بدن، کاربردهای این ریزسیستم ها، و انواع مختلف آن ها با بیان مثال های مختلف پرداخته شد. امروزه تحریک سلول های عصبی برای درمان ناشنوایی، تحریک عمقی مغز برای درمان بیماری پارکینسون، تنظیم ضربان قلب، بازگرداندن حس بینایی به نابینایان و در نهایت درمان معلولیت و مدیریت درد، با استفاده از ریزسیستم­های قابل کاشت در بدن امکان پذیر است. ریزسیستم­های ثبت فعالیت­های سیگنال عصبی، امکان کنترل و یا حرکت اشاره­گر بر روی صفحه نمایش را به طور مستقیم توسط فکر انسان فراهم کرده است و همچنین این ریزسیستم­ها می­توانند علائم حیاتی بدن انسان مانند فشار خون، فشار داخل چشم و جمجمه را اندازه­گیری کرده و برای مطالعه و یا مراقبت از بیمار به بیرون از بدن وی ارسال کنند.

لازم به ذکر است این سمینارها به صورت دوره ای با ارائه تحقیقات نوین در زمینه ها و گرایش های مختلف مهندسی برق برای دانشجویان و اساتید علاقمند برگزار می شود.

pic-2 pic-1