دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

مقاله ریاضیدان آران و بیدگلی با نام Graovac–Ghorbaniدر نمایه بین المللی ثبت شد.

رییس هیئت مدیره انجمن تصویرگران ایران:
رییس هیات مدیره انجمن تصویرگران ایران گفت: کتاب های درسی نقطه شروع علاقه به دنیای تصویرگری است.

با فناوری نانو فراهم شد؛
محققان ایرانی با همکاری محققان خارجی درصدد هستند تا با تولید الکتریسیته ساکن، انرژی مورد نیاز نانوماشین ها را فراهم کنند.

با فناوری نانو فراهم شد؛

محققان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه های آمریکا و بلژیک با بررسی امکان تولید الکتریسته پایدار از ارتعاشات گرافن در تلاش هستند تا از این طریق انرژی مورد نیاز نانو ماشین ها را تولید کنند.

سیناپرس: به گزارش سایت فدراسیون سرآمدان علمی ایران، کتر مهدی نیک عمل، از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و محققانی از دانشگاههای ارکانزاس آمریکا و آنتورپ بلژیک، امکان تولید الکتریسیته پایدار جهت تامین انرژی مورد نیاز نانو ماشین ها را بررسی گردید.

به گزارش سایت فدراسیون سرآمدان علمی ایران، کتر مهدی نیک عمل، از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و محققانی از دانشگاههای ارکانزاس آمریکا و آنتورپ بلژیک، امکان تولید الکتریسیته پایدار جهت تامین انرژی مورد نیاز نانو ماشین ها را بررسی گردید. نتایج این تحقیق در آخرین شماره مجله PRL به چاپ رسیده است.

دبیر بخش دانش آموزی جشنواره جوان خوارزمی خبر داد:
دبیر بخش دانش آموزی جشنواره جوان خوارزمی گفت: 13 طرح دانش آموزی درجشنواره جوان خوارزمی مورد دفاع قرار گرفت.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: عضویت بنده در هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی صحت ندارد و تهمت زنندگان را به خدا واگذار می کنم.

به مناسبت هفته دفاع مقدس با همکاری گروه جهادی دانشگاه شهید رجایی تهران و بسیج جامعه پزشکی شهرستان 300 نفر از مردم شهر بندر کوهستک مورد معاینه و درمان رایگان دندان پزشکی و معاینه و درمان عمومی و داخلی قرار گرفتند.

ایزدی پور فرماندار سیریک:
فرماندارشهرستان سیریک گفت: 50 نفر از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی تهران در قالب گروههای جهادی با هدف خود سازی، اشاعه فرهنگ خدمت رسانی ،کمک به مردم محروم، تقویت معنویت و بصیرت افزایی ،احداث طرح های عام المنفعه در شهر بندر کوهستک حضور یافتند.

بندرعباس- ایرنا- همزمان با هفته دفاع مقدس و به منظور ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم مناطق محروم به ویژه روستاها، 300 نفر از مردم شهر بندر کوهستک شهرستان سیریک به صورت رایگان ویزیت شدند.