دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی؛
عضو بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی از برگزاری همایش بزرگداشت روز ملی فناوری هسته ای در این دانشگاه خبر داد.

بر اساس ابلاغ وزارت علوم؛
دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی موظف اند همایش های ملی و بین المللی خود را در پایگاه استنادی جهان اسلام به ثبت برسانند. در فروردین و اردیبهشت ماه ۹۵ تعداد ۲۹ همایش علمی برگزار می شود.

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام سامانه گردهمایی ها و همایش های ملی و بین المللی را طراحی و در بخشی از سایت خود نصب نمود.

سپک تاکرا 50 سال قبل به عنوان ورزشی در بازی و سلطنتی بنه دنیا شناخته شد، اما در ایران سابقه زیادی ندارد.