دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

وطنی اسکویی خبر داد
دبیر علمی اولین کنفرانس ملی کامپوزیت ها در صنعت ساخت گفت: اولین کنفرانس ملی کاربرد کامپوزیت ها در صنعت ساخت در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در حال برگزاری است.

زهرا کاشانیها
ملاصدرا با استناد به مبانی هستی ­شناختی و انسان ­شناختی خود نخست به مفهوم ­سازی دربارة تناسخ پرداخته است و به مفاهیمی چون تناسخ باطل و تناسخ حق می ­رسد.

درقالب امضای تفاهم نامه بیان شد:
تهران- ایرنا- اجرای طرح های پسادکتری در راستای سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی درامضاء تفاهم نامه همکاری بین صندوق حمایت از پژوهشگران وفناوران معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مطرح شد.

با امضای تفاهمنامه ای میان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و دانشگاه شهید رجایی؛

با حضور 28 تیم از دانشگاه های معتبر کشور؛
تیم دانشجویی انجمن علمی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان موفق به کسب مقام دوم، دومین دوره مسابقات ملی دیوار خاک مسلح شد.

در دانشگاه شهید رجایی؛
دومین دوره مسابقات طراحی «دیوار خاک مسلح» با شرکت ۳۱ گروه از دانشگاه های مختلف کشور در دانشگاه شهید رجایی برگزار شد؛ شرکت این تعداد موجب شده که این مسابقات تبدیل به بزرگترین مسابقات ژئوتکنیک آسیا شود.

فارس گزارش می دهد
تعدادی از دانشجومعلمانی که از مهرماه سال جاری وارد مدارس شده و به عنوان معلم به تدریس فرزندان این مرز و بوم خواهند پرداخت، قرار است صبح فردا در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، سوگندنامه معلمی را قرائت کنند.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش جزئیات برنامه های بزرگداشت مقام معلم را تشریح کرد و گفت: از ۴۰ معلم نمونه تقدیر خواهد شد.

اسامی روزهای هفته گرامیداشت مقام معلم از ۱۲ اردیبهشت تا هجدهم اردیبهشت ماه اعلام شد.

برنامه های هفته معلم تشریح شد؛
قائم مقام وزیر در ستاد بزرگداشت مقام معلم از تقدیر از 40 معلم برگزیده در سال 95 خبر داد.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم:
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم، گفت: 1820 «دانشجومعلم» در محضر رهبر معظم انقلاب سوگندنامه معلمی را در هفته معلم قرائت می کنند.

سلیمی:
گروه جامعه: قائم مقام وزیر در ستاد بزرگداشت مقام معلم از دیدار سه هزار نفر از فرهنگیان با مقام معظم رهبری طی 13 اردیبهشت ماه، خبر داد و گفت: هزار و 700 نفر از این افراد از دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان که مهرماه بر سر کلاس های درس حاضر می شوند، هستند.

جزئیات برنامه های ملی در هفته بزرگداشت مقام معلم
رئیس مرکز برنامه ریزی و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰ نفر به عنوان نمایندگان جامعه معلمان دربرنامه های ملی هفته بزرگداشت مقام معلم حضور دارند، گفت: معلمان در هفته بزرگداشت مقام معلم به دیدار رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور می روند.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم:
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم، گفت: 1820 دانشجومعلم در محضر رهبر معظم انقلاب سوگندنامه معلمی را در هفته معلم قرائت خواهند کرد.

عین الله خادمی
مراتب کمال انسان در دنیا و مراتب کمال در آخرت؛ و مراتب کمال انسان در دنیا را می توان از سه منظر فلسفی، اخلاقی و عرفانی دسته بندی کرد. هر کدام از این اقسام نیز با تقریرهای مختلفی بیان می شوند.