دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

دولت برای وزارت آموزش و پرورش در لایحه پیشنهادی بودجه 95، 286 هزار و 909 میلیارد و یک میلیون ریال اعتبار اختصاص داد.

بودجه وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۵ به ۲۸ هزار و ۶۹۰ میلیارد تومان رسید این در حالی است که بودجه مصوب این وزارتخانه در سال ۹۴، حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان بود.

منبع :
ایسکا نیوز
(http://iscanews.ir/)
1394/10/23
12:06:20

دومین جلسه از سلسله نشست های تخصصی معارف انقلاب با موضوع «خبرگان و رسالت دانشجویان ولایی» توسط حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان فردا چهارشنبه ۲۳ دی ماه برگزار می شود .

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آران و بیدگل:
رئیس اداره محیط زیست آران و بیدگل آگاهی و همدلی مردم برای حفاظت از گونه های گیاهی و جانوری منطقه را ضروری دانست و گفت: امیدواریم توجه همگانی و همدلی مردم برای حفظ گونه های زیستی فراهم شود.

کارشناس مسئول استخدام اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان خبر داد:

«ندوخته های مدیریتی» ، محصول جدید هسته توانمندسازی حرکت های جهادی منتشر شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان خبرداد:
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به نتیجه یک بررسی از بیش از ۳۶ هزار دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه های وابسته به وزارت علوم و دانشگاه شهید رجایی اظهار کرد: آمار به دست آمده در مورد سیمای اجتماعی دانشجویان نگران کننده است.

رئیس سازمان امور دانشجویان خبر داد

رئیس سازمان امور دانشجویان:
سایت پیام نورنا : رئیس سازمان امور دانشجویان از بازنگری آئین نامه شورای بررسی موارد خاص دانشگاه ها خبر داد و گفت: بر اساس این بازنگری نظر مراکز مشاوره در کمیسیون موارد خاص دانشگاه لحاظ می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی خبر داد:
معاون دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از حل مشکل نیمی از دانشجویان موارد خاص با مراجعه به مراکز مشاوره خبر داد.

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه شهید رجایی گفت: چون بحرانی ترین سن زندگی یک انسان بین 20 تا 30 سالگی است و دانشجویان معمولا در این سن به سر می برند ضرورت توسعه مراکز مشاوره در دانشگاه ها غیرقابل انکار است.

رئیس سازمان امور دانشجویان:

معاون دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی خبر داد:

با حضور مشاوران دانشگاه های دولتی صورت می گیرد؛
رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم گفت: 100 مشاور دانشگاه های دولتی در نشستی تخصصی مشکلات افت تحصیلی دانشجویان را بررسی می کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان خبرداد:
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به نتیجه یک بررسی از بیش از 36 هزار دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه های وابسته به وزارت علوم و دانشگاه شهید رجایی اظهار کرد: آمار به دست آمده در مورد سیمای اجتماعی دانشجویان نگران کننده است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در گفت وگو با فارس:

یعقوبی خبر داد
مدیر کل مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: کمیسیون حل موارد خاص در دانشگاه ها موظف به رسیدگی وضعیت افت تحصیلی و دلایل اخراج دانشجویان است.

در گفتگو با مهر عنوان شد؛
عبدالله صلواتی، دبیر دومین همایش بین المللی اسلام و ارزشهای متعالی گفت: همایش اسلام و ارزهای متعالی فروردین سال آینده با تاکید بر فرهنگ به صورت بین المللی برگزار می شود.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در گفت وگو با فارس خبر داد
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش ضمن اعلام تصویب کلیات تعیین صلاحیت حرفه معلمی، شروطی را برای معلم شدن مطابق این طرح اعلام کرد.