دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

مسابقه ملی سلام کاپ با شرکت 2 هزار دانش آموز نخبه و تیز هوش در دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار شد.

در دانشگاه شهید رجایی صورت گرفت:
ایلنا: مسابقه ملی سلام کاپ با شرکت ۲ هزار دانش آموز نخبه و تیز هوش در دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار شد.

مسابقه ملی سلام کاپ امروز با شرکت 2 هزار دانش آموز نخبه و تیز هوش در دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار شد.

از سوی حوزه علوم اسلامی دانشگاه شهید رجایی؛
گروه دانشگاه: مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه شهید رجایی از اجرای برنامه «جنبش تبلیغ دانشجویی نوروز» در ایام عید 95 خبر داد و گفت: این برنامه از 25 اسفند تا 13 فروردین ماه 95 برگزار می شود.

مسابقات پژوهشی دانش آموزی سلام کاپ هر ساله با هدف توسعه روحیه تحقیق و پژوهش بین دانش آموزان سراسر کشور برگزار می شود.

معاون آموزش دانشگاه شهید رجایی: با توجه به انتخابات و نیز ازدحام و مشکلات تردد جاده ای در اسفند ماه و طبق برنامه ریزی های انجام شده، متقاضیان در اسفند باید ۸۰ ساعت آموزش ببینند که این آموزش به صورت الکترونیکی و یکپارچه در سراسر کشور برگزار می شود./ پذیرفته شدگان آزمون استخدامی از ۱۵ فروردین سال ۱۳۹۵ در هنرستان ها دوره کارورزی را خواهند گذراند

معاون آموزش دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
معاون آموزش دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از امکان انتخاب استان محل آموزش توسط پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: متقاضیان در اسفند ماه ۸۰ ساعت دروس غیر حضوری را به صورت آنلاین آموزش می بینند.

مناظره انتخاباتی در دانشگاه شهید رجایی
مناظره حجت الله عبدالملکی از اقتصاددانان لیست ائتلاف اصولگرایان با محمدعلی وکیلی از کاندیدای اصلاح طلب انتخابات مجلس با موضوع مجلس دهم نگاه به درون یا تمنا از بیرون در دانشگاه شهید رجایی برگزار شد.

وزیر آموزش و پرورش:
وزیر آموزش و پرورش گفت: پذیرفته شدگان در آزمون استخدام آموزش و پرورش فعلاً شهریه ای پرداخت نمی کنند.

فانی در جمع خبرنگاران:
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه توزیع شیر در مدارس متوقف نمی شود، گفت: پذیرفته شدگان در آزمون استخدام آموزش و پرورش فعلاً شهریه ای پرداخت نمی کنند.

در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی
اولین همایش ملی پژوهش در آموزش علوم پایه در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی با همراهی پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، قطب علمی آموزش ( کارگروه آموزش علوم پایه) به همت دانشکده علوم پایه این دانشگاه در 28 بهمن ماه 1394 برگزار شد.