دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

منبع :
ایسکا نیوز
(http://iscanews.ir/)
1394/9/30
11:22:27

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از برگزاری نشست مدیران مراکز مشاوره و کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه ها با هدف برقراری تعامل بیشتر بین این دو مرکز خبر داد.

۶۳ پژوهشگر برتر آموزش و پرورش با حضور وزیر تقدیر شدند.

با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت
۶۳ پژوهشگر برتر آموزش و پرورش با حضور وزیر تقدیر شدند.

اولین همایش پژوهش در آموزش علوم پایه در بهمن ماه سال جاری با همت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می گردد و علاقمندان تا پایان آذر می توانند آثار خود را به دبیرخانه این همایش ارسال نمایند.

فانی در مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره جوان خوارزمی:
وزیر آموزش و پرورش گفت: با توسعه پژوهش سراهای دانش آموزی و تشویق معلمان در امر پژوهش و تربیت معلمان پژوهنده می توانیم دانش آموزانی تربیت کنیم که پرسش گر و پژوهش گر باشند.

با حضور وزیر آموزش و پرورش
با حضور وزیر آموزش و پرورش از ۶۳ پژوهشگر برتر آموزش و پرورش تجلیل شد.

دبیر هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی خبرداد
دبیر هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی گفت: ۱۳ طرح دانش پژوهان دانشجو و ۳۲ طرح دانش آموزی به مرحله نهایی هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی رسیدند.

بهمن ماه سال جاری برگزار می شود
نخستین همایش پژوهش در آموزش علوم پایه در بهمن ماه سال جاری با همت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می شود.

دبیر اولین همایش پژوهش در آموزش علوم پایه خبر داد
دبیر اولین همایش پژوهش در آموزش علوم پایه گفت: اولین همایش پژوهش در آموزش علوم پایه در بهمن ماه سال جاری با همت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می شود و علاقمندان تا پایان آذر می توانند آثار خود را به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.

برخی از نمایندگان مجلس که همچنان در کنار حضور در منصب نمایندگی ساعاتی از وقت خود را برای تدریس به دانشجویان سپری می کنند معتقدند باید فضا را برای انتقاد دانشجویان باز گذاشت تا او با ذهن خلاقی که دارد بتواند مسائل روز را از زوایای مختلفی مورد بررسی قرار دهد.

خانه ملت به مناسبت روز ملی دانشجو گزارش می دهد؛

مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش گفت: مرحله اول گزینش و اعلام نمرات علمی مصاحبه انجام و اسامی به سازمان سنجش ارسال شد.

مدیر کل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش در گفت و گو با پانا:

داوران دومین سوگواره «سرخ و سیاه به رنگ عشق» در سه بخش عکاسی، تصویرسازی و پوستر از سوی دبیر این سوگواره اعلام شد.