روابط عمومی دانشگاه خبر داد

مرکز جدید بهداشت و درمان دانشگاه همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بهره برداری شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاون اداری و مالی دانشگاه، در راستای استانداردسازی فضاهای دانشگاه، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه امروز در نهمین روز از دهه مبارک فجر مورد بهره برداری قرار گرفت. در طرح توسعه جدید، این مرکز با هزینه ای بالغ بر حدود ۳ میلیارد ریال منطبق با استانداردهای وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهسازی و تجهیز گردید. در حال حاضر مساحت فضاهای این مرکز  به جهت رعایت استانداردهای مربوطه بیش از ۲ برابر گذشته توسعه یافته است.

بر اساس این گزارش، از نکات بسیار مهم  دیگر در خصوص این مرکز اخذ مجوز درمانگاه از وزارت بهداشت می باشد که پیش از این فاقد آن بود. با وجود امکانات، تجهیزات مدرن و فضاهای جدید، امید است این مرکز بهداشتی و درمانی بتواند خدمات گسترده تری را در اختیار اساتید و همکاران محترم و دانشجویان گرامی قرار دهد.

خاطر نشان می گردد در طرح توسعه جدید مرکز بهداشت و درمان دانشگاه شامل:  اتاق های معاینه استاندارد، دندان پزشکی، اتاق مراقبت های ویژه (همراه با تجهیزات مربوطه)،‌ اتاق عمل برای جراحی های محدود،‌ اتاق احیأ، و غیره می باشد.

photo_2018-02-10_17-19-43 photo_2018-02-10_17-19-40 photo_2018-02-10_17-19-37