روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد

مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز چهارشنبه اول دی ماه ۱۳۹۵، مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه . برگزار شد. در این مراسم ججت الاسلام و المسلمین فضلعلی به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه معرفی گردید.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر عظمتی ریاست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حضار و مدعوین، از حضور و فعالیت مثمرثمر حاج آقا اکبری اقدم در طول مدت فعالیت دو سال و ۱۱ ماهه خود در این سمت تجلیل و قدردانی کرده و برای مدعوین حاضر در جلسه به معرفی دانشگاه و توانمندی های آن پرداخته و آمادگی خود را برای هرگونه تعامل با مسئول جدید نهاد ابراز داشتند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین صادق اکبری اقدم ضمن تشکر از تمامی همکاران، حضور در این دانشگاه را از برترین ایام زندگی و کاری خود دانسته و در خصوص برخی از فعالیت های  انجام شده در نهاد گزارش مختصری ارائه نمودند.

پس از ایشان نیز حجت الاسلام و المسلمین نبی اله فضلعلی به تبیین و تشریح فعالیت های خود بعنوان مسئول جدید نهاد رهبری پرداختند و ضمن اعلام آمادگی نهاد جهت تعامل بیشتر با دانشگاه،  یاری همگان را در این راستا خواستار شدند.

این جلسه با صحبت های گرانقدر حجت الاسلام و المسلمین محمدیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها،ضمن برشمردن این دانشگاه به عنوان یک راهبردی برای کشور به جهت تربیت افرادی که با انسان و ساختن نسل های آتی سر و کار دارند،  در ارتباط با اهمیت تعلیم و تربیت و مسئولیت خطیر دانشگاه در این امرپرداختند .

image-103