خدمات مشاوره روان شناسی برخط (آنلاین) مرکز مشاوره دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت دانشجویی، با توجه به شرایط موجود و نیز شروع ویروس کرونا، خدمات روان شناسی مرکز مشاوره دانشگاه به صورت برخط (آنلاین) خواهد بود.

دکتر احمدی در این خصوص افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اهمیت رعایت فاصله گذاری اجتماعی و همچنین برگزاری کلاس های درس دانشجویان به صورت غیرحضوری و ضرورت پاسخ به نیازها و مسائل و مشک

لات روان شناختی دانشجویان، مرکز مشاوره دانشگاه شهید رجائی علاوه بر ارائه خدمات مشاوره روانشناسی آنلاین اقدام به ارائه رایگان، خدمات مشاوره تلفنی در این ایام برای دانشجویان، کارکنان، اساتید عزیز و خانواده های محترم ایشان نموده است.
وی همچنین خبر داد که دانشگاهیان محترم می توانند با هماهنگی های صورت گرفته نسبت به رزرو وقت اقدام و در طول هفته و براساس برنامه و زمان تعیین شده از خدمات متخصصین (روانپزشک، روانشناس و مشاور) بهره مند شوند.