برگزاری دوره های تخصصی مهارتی نظام مهندسی توسط دانشگاه شهید رجائی از طریق سامانه LMS

رئیس مرکز آموزش الکترونیکی و آزاد اعلام کرد: برگزاری دوره های نظام مهندسی توسط دانشگاه شهید رجایی از طریق سامانه LMS انجام می پذیرد

دکتر علی میر محمدی، رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه با اعلام این خبر افزود:
این مرکز با توجه به تجربه بسیار خوب برگزاری دوره های از راه دور و همچنین تجربه برگزاری آموزش از راه دور در نیمسال جاری، در راستای ماموریت این مرکز که شامل برگزاری دوره های آزاد نیز می باشد، با همکاری سازمان نظام مهندسی به عنوان یکی از مراکز پیشرو، اقدام به برگزاری دوره های مورد نیاز این سازمان نموده است.

ایشان ضمن اعلام این مطلب، امکان برگزاری این دوره ها را با تکیه بر زیرساخت های به روز سخت افزاری دانشگاه در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه دانست.

خاطر نشان می گردد، مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه سابقه و تجربه موفق برگزاری دوره های متعددی را در سال های آتی در سوابق خود دارد که از جمله آن می توان به:

• برگزاری دوره های ضمن خدمت فرهنگیان خارج از کشور،
  • برگزاری دوره های ارتقا مدیران آموزش و‌پرورش کشور،