برگزاری همایش بررسی سیلاب فروردین ۹۸ در کشور

در راستای بررسی عوامل مختلف اثر گذار بر سیلابهای مخربی که در فروردین سال ۱۳۹۸ در کشور به وقوع پیوستند، گروه آموزشی مهندسی ژئوتکنیک و آب و انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران همایش تخصصی “بررسی سیلاب های اخیر در کشور” را با حضور اساتید دانشکده و متخصصان مربوطه در روز دوشنبه ۹ اردبیهشت ۱۳۹۸ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ در سالن احتماعات علامه جعفری برگزار نمود.

در این همایش دکتر مجتبی کریمایی طبرستانی از اساتید دانشکده به تبیین چرایی شکل گیری  سیلاب های مخرب در  کشور به خصوص سیلاب های اخیر به همراه ارائه راهکارهای مربوط به مدیریت سیلاب در آینده پرداختند. در ادامه جناب آقای مهندس پوریا نجاتی، مهندس مهران شاهنده، مهندس امیر رضا شمسی و مهندس مجتبی نیکخواه به ارائه اطلاعاتی از سیلابهای فروردین ۹۸ در استان های گلستان، کرمانشاه، لرستان و خوزستان شامل اطلاعات میزان بارندگی، حجم سیلاب و عوامل تشدید خسارات ناشی از سیل در این استان ها پرداختند.

pic-111

pic22