برگزاری سومین مراسم بزرگداشت روز جهانی GIS

به مناسبت ۱۳ نوامبر، “روز جهانی سامانه های اطلاعات مکانی”، همایش بزرگداشت این روز به میزبانی گروه مهندسی نقشه برداری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی برای سومین سال پیاپی برگزار گردید.

این رویداد همه ساله در دومین چهارشنبه از ماه نوامبر برگزار می گردد و امسال مصادف با روز ۲۲ آبان ماه، این مراسم در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی برگزار گردید. مراسم نوبت صبح در سالن شهید تهرانی مقدم برگزار شد، اساتید، دانشجویان دیگر دانشگاه‌های تهران و دانش آموزان منتخب مدارس شهر تهران نیز حضور یافتند. در مراسم افتتاحیه این همایش، ابتدا دکتر سعید غفارپور جهرمی، رئیس دانشکده مهندسی عمران ضمن عرض خیر مقدم به حاضران و مدعوین همایش، در ارتباط با جایگاه GIS در کشور به ایراد سخنرانی پرداختند. سپس متخصیص و صاحبنظران این حوزه در ارتباط با سابقه این روز جهانی و کاربردهای GIS  در امور مختلف سخنرانی خود را ارائه نمودند. در ادامه با پخش فیلم علمی مرتبط با این روز، مراسم در نوبت صبح ادامه یافت.

در ادامه این همایش، برنامه “سامانه های اطلاعات مکانی برای دانش آموزان” آغاز گردید که در این برنامه، برای معرفی رشته GIS برای دانش آموزان، مسابقه ی علمی برگزار گردید و در انتهای آن جوایزی به نفرات برتر این مسابقه اهدا گردید.

در کنار این همایش نمایشگاه تجهیزات جدید نقشه برداری نیز برگزار شد. همچنین در مراسم روز جهانی GIS  دو کارگاه آموزشی و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حوزه نقشه برداری برگزار گشت که مورد استقبال دانشجویان و محققان قرار گرفت. در این روز، کارگاه عملی “پرواز پهپاد فتوگرامتری و تصویربرداری” توسط یکی از شرکتهای حامی برگزار گردید بطوریکه تمامی محوطه دانشگاه توسط دستگاه پهپاد، مورد عکسبرداری هوایی قرار گرفت. این برنامه با استقبال دانشجویان مواجه گردید.

در نوبت عصر این همایش، “جلسه هم اندیشی کاداستر“، با حضور اساتید و نخبگان حوزه علوم مکانی تشکیل شد. این جلسه با حضور مدیران کل سازمان امور اراضی کشور، سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و اساتید دانشگاه تهران، صنعتی خواجه نصیر و تربیت دبیر رجایی برگزار گردید. در این جلسه مشکلات مربوط به قیمت املاک و راه حل های آن توسط صاحب نظران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان مراسم نیز برش کیک روز GIS انجام شد و از حضار و شرکت های حامی، تقدیر به عمل آمد.

img-20191114-wa0003

img-20191114-wa0009