بازدید زمین شناسی دانشجویان از بزرگراه تهران شمال

در راستای آشنایی دانشجویان با مباحث میدانی علم زمین شناسی، دکتر ابوالفضل سلطانی، دانشیار محترم گروه اموزشی ژئوتکنیک و آب به همراه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی ژئوتکینک در درس زمین شناسی مهندسی پیشرفته، جهت بازدید ساختارهای زمین شناسی منطقه و سازه های ژئوتکنیکی آزاد راه تهران-شمال (در حال احداث ) انجام شد. این بازدید روز سه شنبه مورخ ۴ دیماه برگزار گردید.

گزارش استاد محترم از بازدید انجام یافته به شرح زیر می باشد

در  ابتدای جاده کن سولقون وارد منطقه عملیاتی شدیم. در مسیر جاده در چندین ایستگاه توقف داشتیم و شرایط زمین شناسی منطقه از نظر ساختمان های زمین شناسی، حوضه رسوبی، مورفولوژی، توپوگرافی، جنس و نوع سنگها، گسترش لایه بندی (تعیین شیب و امتداد لایه ها)، هوازدگی منطقه، کیفیت سنگها، سیستم های درزه  سنگها، نحوه برداشت اطلاعات از روی زمین، محدوده های خطر و مناطق پایدار و ناپایدار تفسیر گردید. باتوجه به وضعیت لایه بندی و شکل تونل های احداث شده، جداربندی تونل ها، واتراستاپ ها، دیوارهای حائل، پایه پل ها و نحوه افزایش ضریب اطمینان بطور مفصل بازدید و تفسیر گردید و توضیحات لازم برای دانشجویان ارائه شد. باتوجه به شرایط کوهستانی بودن منطقه، واقع شدن جاده در مسیر رودخانه، مناطق تفریحی و ساخت و سازهای شهری در حال احداث نکاتی در مورد محیط زیست و توسعه پایدار، منظر، مدیریت بحران و خدمات رسانی اورژانسی، برقراری امکانات لازم، توسعه شهری و ایجاد اماکن تجاری در حاشیه جاده و رودخانه، آینده منطقه در زمان بهره برداری از آزادراه برای دانشجویان تصویرسازی شد. در ادامه مسیر، وارد بارگاه امام زاده داوود شدیم که در آنجا همگی با اقامه نماز و زیارت امام زاده داوود مستفیض شدند. در ساعت ۳ عصر بدون هیگونه تاخیر یا ایجاد مشکلی وارد دانشگاه شدیم و دانشجویان در ادامه کلاسهای درسی خود شرکت کردند.

img_20181230_095701_080

img_20181230_095706_355