اطلاعیه های آموزشی نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

اطلاعیه و برنامه‌ی زمان‌بندي انتخاب واحد اينترنتي نيم‌سال دوم سال تحصيلي ۱۴۰۲-۱۴۰۱

***********************************

راهنمای ثبت درخواست کارآموزی

مخصوص دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  (راهنمای دانشجو)

******************************

مقررات و ضوابط عمومی اخذ مهمان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

(ویژه دانشجویان سایر دانشگاه ها)

قبل از اقدام به انجام فرآیند پذیرش ، حتما  از ارایه درس و وجود ظرفیت در گروه درسی اطمینان حاصل فرمایید. دانشگاه هیچ مسئولیتی در قبال  عدم موفقیت دانشجو در انتخاب واحد ، ندارد.

**************************************

سرترم ۴۰۱۲ برای دانشجویان واجد شرایط باز شده است . دانشجویان فاقد سرترم به روش های زیر عمل نمایند.

در فرآیند انتخاب واحد نیمسال دوم سال ۱۴۰۱ برای ۴ گروه سرترم ۴۰۱۲ فعال نخواهد شد و این افراد امکان شرکت در انتخاب واحد را ندارند.

• دانشجویانی که به هر دلیل سنوات مجاز تحصیلی آن‌ها به اتمام رسیده.- مراجعه به پیش خوان خدمت در سامانه گلستان/بررسی مشکلات/درخواست کمیسیون (تمدید سنوات بار اول یا بار دوم)
  • دانشجویانی که به هر دلیل مشروطی مجاز آن‌ها به اتمام رسیده.-مراجعه به پیش خوان خدمت در سامانه گلستان/بررسی مشکلات/درخواست کمیسیون
  • دانشجویانی که به هر دلیل در ترم قبل (۴۰۱۱) دارای سر ترم نمی‌باشند.- مراجعه به آموزش دانشکده جهت تعیین تکلیف

*********************************

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند: با توجه به تغییرات به وجود آمده در برنامه امتحانات نیسمال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و درخواست تعداد زیادی از دانشجویان و مسئولین آموزش دانشکده ها انتخاب واحد نیسمال دوم با یک هفته جابجایی از ۸ بهمن ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد. لازم به ذکر است سایر تاریخ ها از جمله شروع کلاس ها و امتحانات و … تغییری نخواهند داشت.

**********************************

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱

دریافت تقویم

کلیات برگزاری نیمسال دوم سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

***********************************

با هدف بهبود کیفیت برگزاری فرآیند ثبت نام مقدماتی و با توجه به اضافه شدن سقف واحد انتخابی در این مرحله ، به اطلاع می رساند ثبت نام مقدماتی تا روز ۵ شنبه هشتم دیماه تمدید گردید.

********************************

جهت بهینه تر شدن انتخاب واحد دانشجویان در ترم آتی ، فرآیند ثبت نام مقدماتی در سیستم گلستان از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ لغایت دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۰۵ فعال خواهد شد.