اداره انتشارات دانشگاه منتشر کرد

تازه های نشر: چاپ دوم کتاب دشمنان ریز و درشت

231538369887

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه، کتاب دشمنان ریز و درشت، تألیف دکتر هادی عارفی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات  دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: هنوز سه دهه از جنگ تحمیلی نگذشته است که ارزش‌های دفاع مقدس به گونه‌ای، کمرنگ شده و زیر سوأل رفته است. کمتر از جبهه و ادبیات دفاع مقدس سخن می‌رود و کتب یاد و خاطرات جوان مردانه و ایثارگرانه رزمندگان تجدید چاپ نمی‌شود و در گوشه وکنار قفسه‌های کتابخانه خاک می‌خورد. جوانان نسل امروز به طورکل با واقعیت هشت سال دفاع مقدس بیگانه‌اند. حتی حاضر به شنیدن وقایع و مشکلات آن دوره نیستند. رشادت‌ها، استقامت و پایمردی رزمندگان از درجه اعتبار ساقط شده و تاریخ مصرفش گذشته است. حتی از نگاه بعضی‌ها از اول اشتباه بوده است. آنچه در آن دوران برسر ما و مملکت ما آمد هنوز عقبه دارد و ازمیان نرفته است. هنوز نفس سینه‌سوختگان شیمیایی به دشواری بالا می‌آید و جانبازان و آزادگان با سیلی صورتشان را سرخ نگه می‌دارند. مبادا حرمت ها شکسته شود و اجرشان ضایع گردد. متأسفانه درد دل‌ها و بغض‌های آنان را گوش شنوایی نیست. به گفته جامعه‌شناسان و تحلیل‌گران، جهان در حال گذر است. گویا جهان در حال گذر، قرار است از همه ارزشها و معیارهای متعالی انسانی نیز گذر کند. تکنولوژی امروزی به جای پیوند دل‌ها، عشق و ایثار ، فداکاری و وحدت و …  همه چیز را از ما گرفته و به جایش خودخواهی، کناره‌گیری، مالکیت و قدرت طلبی فردی داده است.

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: امروزه با وجود این همه پیشرفت در علوم پزشکی، تجهیزات و تکنولوژی مدرن، باز سلامت جامعه در خطر است. سلامت روحی، روانی و معنوی در معرض آسیب‌های جدی است. با وجود اینکه در قرن فناوری اطلاعات هستیم اما تمام اندیشمندان علوم دینی، مذهبی، عرفانی، ادیبان، شاعران و فلاسفه دستاوردهای گذشته است که هنوز به آن ها افتخار می‌کنیم. وقایع و تاریخ گذشته درس عبرت و پند و اندرزی است برای آینده، به گفته روان‌شناسان، گذشته را از دست داده‌ایم. آینده هم هنوز نیامده و نامعلوم است و ما نمی‌توانیم در آن تغییری ایجاد کنیم. لحظه اقتدار ما زمان حال است که می‌توانیم در آن دخل وتصرف و پایه‌ریزی و برای آینده معماری کنیم. البته با درس گرفتن از گذشته و با نگاه امروزی داده‌های پیشین را پردازش کرده و برای آینده خروجی بگیریم.

این کتاب که به عنوان کتاب سال دانشگاه نیز انتخاب شده است در ۹۰ صفحه و به قیمت ۱۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم رسیده است.

لینک خرید کتاب: