دهمین کنفرانس ملی آموزش

اندیشمندان زیادی بر این نکته تاکید کرده اند که بدون علم نمی توان جامعه ای مستقل، آزاد و سربلند به وجود آورد. جایگاه و نقش آموزش در این میان، اساسی و بی بدیل است. غفلت و بی توجهی به مقوله آموزش، خسارات جبران ناپذیری را برای آینده کشور رقم خواهد زد. همچنین، تقلید کورکورانه و یا جهت گیری های نامناسب در امر آموزش و در نظر نگرفتن نیازهای اساسی کشور در این زمینه، موجب اتلاف سرمایه های مادی و معنوی خواهد شد. تغییرات در نظام آموزش مدرسه و پیامدهای آن و فرصت ها و چالش های پیش رو، تغییرات در برنامه های درسی دانشگاهی، آموزش معلمان در رشته های گوناگون، نوآوری های آموزشی در سطوح مختلف و ده ها موضوع دیگر مرتبط با مسئله آموزش نیازمند مطالعه دقیق و علمی برای غلبه بر مشکلات پیش رو است. برگزاری دهمین همایش ملی آموزش در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، فرصت مناسبی را برای تبادل نظر و ارائه پژوهش ها و تجربیات آموزشی در حوزه های مختلف فراهم خواهد کرد.
علاوه بر آن، افزودن تم «آموزش و پرورش شناختی» به این همایش باعث تبادل نظر اساتید وپژوهشگران در جهت بکارگیری یافته های علوم شناختی در آموزش رشته های مختلف شده و زمینه پژوهش های تکمیلی را فراهم خواهد ساخت.

محورهای همایش:

روش های نوین آموزشی در
علوم  فنی و مهندسی
علوم پایه
علوم انسانی (زبان  ادبیات، علوم دینی و معارف اسلامی، علوم تربیتی، …)
تربیت بدنی و علوم ورزشی
علوم پزشکی